Open atelier / Open studio

Vrijdag 30 september  17.00 – 19.00
Zaterdag 1 oktober      11.00 – 19.00
Zondag 2 oktober         11.00 – 17.00

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan 2 projecten die in elkaar zijn overgelopen. Het eerste project is een kudde schapen en lammetjes. Afgelopen jaar heb ik een script geschreven over ‘About the last flock and mankind’. Het is een film geworden van 29 minuten en zal te zien zijn. Evenals de kudde die momenteel uit 54 dieren bestaat.

Het tweede project zijn de werken waarin ik schelpen gebruik. De grote stukken worden vertegenwoordigd door Bill Lowe Gallery. Atlanta GA. USA. De kleinere werken, en nog enkele grote, zullen ook te zien zijn. Ik ben het script aan het schrijven over dit project. Je kunt de tekst waar ik mee bezig ben al inzien.

Nieuw werk

En het eerste werk in mijn nieuwe ontwikkeling hangt in De Nieuwe Ruimte. Een hommage aan de plantenwereld en alle vrouwen die met hun handen, zonder gezicht of naam, de plantenwereld als inspiratie hebben gebruikt om wit op wit te borduren. Ook wel Richelieu genoemd.
Ik fotografeer sinds 1975. Ook hier komen thema’s naar voren die te zien zijn op mijn website. De planten- en bloemenfoto’s gaan een relatie aan met mijn nieuwe werk.

Govert Heikoop

De laatste beelden van wijlen mijn man Govert Heikoop (1951 – 2007) zijn te zien in De Nieuwe Ruimte op de eerste verdieping.

Onno de Vries

Dit open atelier brengt een hommage aan ONNO DE VRIES. ARCHITECT. Hij heeft in 1997 de aan- en opbouw ontworpen en het huis gemaakt tot wat het is. De zijvleugel, het trappenhuis, de vide in De Nieuwe Ruimte, het Penthouse en dakterras: allemaal zijn fantastische idee. Ook in de stad en daarbuiten zijn veel ontwerpen van zijn hand uitgevoerd.

Als je het huis nog nooit gezien hebt: kom kijken. Het is echt de moeite waard!
Er ligt een map met de geschiedenis van het huis en de buurt in woord en foto’s.

ALLEEN DIT WEEKEND 30% KORTING OP DE PRJS IN DE PRIJSLIJST VAN DE WERKEN IN NEDERLAND

Van harte welkom. Neem je familie en vrienden mee en dank je wel voor het delen van deze
uitnodiging.


Nieuwe Uilenburgerstraat 106.
1011LX Amsterdam
www.clairebegheyn.com
clairebegheyn1@gmail.com

 Voor het maken van een afspraak buiten dit weekend: 020 6257 157/ 06 23821905